A sírköves szakember telefonszáma

Sírkő készítés

Sírkő készítés
Elhunyt szeretteink számára sírkő formájában maradandó emléket állítani hazánkban több mint 1000 éves szokás. István király egyház reformjaival, a székesegyházak és templomok alapításával vette kezdetét ez a szép hagyomány, melynek alapjai – a méltó megemlékezés, a legjobb minőségre és időtállóságra való törekvés – mit sem változtak. Ám a tudomány és a technológia fejlődésével napjainkban már szinte minden megoldható és kivitelezhető a sírkő készítés terén.

A megrendelők eltérő igényeinek maradéktalan kiszolgálását számtalan sírkő alapanyag, a fejkövek tetszőleges formában történő kialakítása, a feliratok, díszítőelemek sokfélesége által adott szabadság teszi lehetővé. Mikor végigsétálunk egy temetőben, gyakran csodálkozunk rá egy-egy sírra, hogy mennyi mindent meg lehet már valósítani, mennyire megújult és mást jelent a szép sírkő fogalma, mint akár néhány évtizeddel ezelőtt. Sajnos azonban előfordul az is, hogy a hozzá nem értés, a hanyag kivitelezés vagy éppen a rossz minőségű alapanyag miatt marad tátva a szánk egy-egy sír láttán. A választóvonalat a szép és az elhunyt emlékét méltatlan módon őrző sírkő között maga a sírkő készítő jelenti.

Hozzáértés, a szakma alapjainak és a rendelkezésre álló, folyamatosan előrehaladó technológia fortélyainak ismerete, valamint elhivatottság és a minőségi munkára való törekvés nélkül lehetetlen olyan sírkövet készíteni, ami évtizedeken át elégedettséggel tölti majd el a családtagokat. A megrendelők gyors és magas színvonalú kiszolgálása, a fejlett géppark, a profi szakember gárda ma már elengedhetetlenek minden sírkővel foglalkozó vállalkozás számára. Ha Ön is abba a helyzetbe került, hogy megbízható sírkő készítőt keres, akire rábízhatja elképzeléseinek megvalósítását vagy akinek segítségével közösen megálmodhatja elhunyt szerette számára a megfelelő síremléket, a legjobb, ha nagy tapasztalattal rendelkező és a környékben is jó hírű sírköves vállalkozást keres, ahol nemcsak a törvényben előírt 2 évre, de annál többre is garanciát vállalnak az elvégzett munkára.